广州成人高考网(www.hbmsgk.com):广州成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年广州成人高考专升本英语模拟题2

发布时间:2020-03-17 整编:广州成人高考网 阅读量:

【提升学历,到广州成人高考网】

2020年广州成人高考专升本英语模拟题2分割线
备考成考考试的时候,大家一定要多做些相关的练习。以下是广州成人高考网为大家带来的关于2020年成人高考专升本英语练习。
 
( ) 1. The number of people invited ______ fifty, but a number of them _______ absent for different reasons.
 
A. were, was B. was, was
 
C. was, were D. were, were
 
( ) 2. E-mail, as well as telephones, ________ an important part in daily communication.
 
A. is playing B. have played
 
C. are playing D. play
 
( ) 3. ______ of the land in that district ______ covered with trees and grass.
 
A. Two fifth, is B. Two fifth, are
 
C. Two fifths, is D. Two fifths, are
 
( ) 4. Ten minutes ______ a long time for one who waits.
 
A. seem B. seems
 
C. seemed D. are seemed
 
( ) 5. Eric is the only one of the boys who _____ a driving license.
 
A. has B. have
 
C. is having D. are having
 
( ) 6. Joy and Sorrow _____ next-door neighbours.
 
A. is B. are C. were D. be
 
( )7. In my opinion, some of the news _____ unbelievable.
 
A. are B. is C. has been D. have been
 
( )8. When ______ the United Nations founded?
 
A. is B. are C. was D. were
 
( )9. Every possible means _____ .
 
A. has tried B. has been tried
 
C. was tried D. were tried
 
( ) 10. What she says and does _____ nothing to do with me.
 
A. was B. were C. has D. have
 
( )11. There _____ a dictionary and several books on the desk.
 
A. are B. must C. have been D. is
 
( )12. Nobody ______ seen the film. It’s a pity.
 
A. but Tom and Jack have B. except Tom and Jack have
 
C. but my friends has D. but I have
 
( )13. No teacher and no student ______.
 
A. are admitted B. is admitted
 
C. are admitting D. is admitting
 
( )14. All but one ______ here just now.
 
A. is B. was C. has been D. were
 
( )15. When and where to build the new factory _____ yet.
 
A. is not decided B. are not decided
 
C. has not decided D. have not decided
 
参考答案:
 
1.C 2. A 3. C 4. B 5. A
 
6. B 7. B 8. C 9. B 10. C
 
11. D 12. C 13. B 14. D 15. A

上一篇:2020年广州成人高考专升本英语作文范文

下一篇:2020年广州成人高考专升本英语模拟题3

Copyright 2009-2020 广州成考网 www.hbmsgk.com All rights reserved
声明:本站为广州成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准