广州成人高考网(www.hbmsgk.com):广州成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!

2020年广州成人高考专升本英语模拟题3

发布时间:2020-03-17 整编:广州成人高考网 阅读量:

【提升学历,到广州成人高考网】

2020年广州成人高考专升本英语模拟题3分割线
( ) 16. The writer and singer ______ here.
 
A. is B. are C. were D. do
 
( ) 17. As I have a meeting at four, ten minutes _____ all that I can spare to talk with you.
 
A. are B. was C. is D. were
 
( ) 18. In those days John with his classmates _____ kept busy preparing for the exam.
 
A. is B. are
 
C. was D. were
 
( ) 19. -- ____ your clothes?
 
--No, mine _____ hanging over there.
 
A. Is it, is B. Are these, are
 
C. Is it, are D. Are these, is
 
( ) 20. The Smith’s family, which ____ rather a large one, ____ very fond of their old houses.
 
A. were, were B. was, was
 
C. were, was D. was, were
 
( ) 21. What the teacher and the students want to say _____ that either of the countries ____ beautiful.
 
A. are, are B. is, is
 
C. are, is D. is, are
 
( ) 22. He is the only one of the students who _____ a winner of scholarship for three years.
 
A. is B. are
 
C. have been D. has been
 
( ) 23. _____ of my brothers are reporters. Covering events, meetings, or sports meetings ______ their duty.
 
A. Each, are B. Both, is
 
C. Neither, are D. None, is
 
( ) 24. -- What do you think of the ______ of the coat?
 
-- It’s rather high. You can buy a cheaper one in that shop.
 
A. value B. cost C. price D. use
 
( ) 25. -- Are the two answers correct?
 
-- No, ______ correct.
 
A. no one is B. both are not
 
C. neither is D. either is not
 
( ) 26. The wind, together with rain and fog, _____ making sailing difficult.
 
A. have been B. was
 
C. / D/ are
 
参考答案:
 
16. A 17. C 18. C 19. B 20. D
 
21. B 22. D 23. B 24. C 25. C 26. B

上一篇:2020年广州成人高考专升本英语模拟题2

下一篇:2020年广州成人高考专升本英语模拟题4

Copyright 2009-2020 广州成考网 www.hbmsgk.com All rights reserved
声明:本站为广州成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准